За нас

"Ribolandia.com" е собственост на ЕТ "ДОБИ-Д. ГЕОРГИЕВ", основана през 1997 г. С повече от 25 години стаж в търговията с риболовни принадлежности и наличие на три физически магазина, ръководството на нашата фирма взема стратегическо решение да се ориентира към онлайн продажбите на световноизвестни марки като Шимано, Окума, Рапала, Салмо и други.
 
С гордост можем да заявим, че сме една от водещите компании в областта на риболовното оборудване и аксесоари в България. За нас клиентското удовлетворение е от решаващо значение и затова се стремим да предоставим само висококачествени продукти, които да задоволяват изискванията на дори най-изтънчените риболовци.
 
Нашата цел е да предложим широка гама от продукти, подходящи за различни риболовни стилове и преференции. Независимо дали сте любителски риболовец, професионалист или просто обичате да се наслаждавате на спокойствието на риболова, ще намерите нещо подходящо в нашия магазин.
 
Нашият екип ще ви помогне да изберете най-подходящите продукти за вашите нужди и ще ви осигури компетентни съвети и насоки. Ние сме тук, за да ви предоставим най-доброто обслужване и да ви помогнем да постигнете успешни риболовни изживявания.
 
Искрено се надяваме да привлечем вниманието ви с атрактивни цени, широка гама от продукти и изключително качество. Благодарим ви, че сте избрали "Ribolandia.com" за вашето риболовно оборудване.
 
Наслука на всички рибари!