• Марка: SHIMANO

SHIMANO Exsence 21 C3000М HG

949,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Shimano Exsence - перфектни характеристики, безкомпромисно качество и стилен дизайн.
Новата Exsence е създадена с помощта на най-новите материали и технологии от висок клас, което я прави лека, но изключително мощна.
Exsence MXG са изработени от патентования Ci4 +, осигуряващ ниското тегло на макарите, без това да се отразява на здравината и устойчивостта им, тъй като материала е 2.5 пъти по-здрав от предшественика си.
Макарата е оборудвана с най-новите технологии, като система X-ship, осигуряваща уникално гладка работа, с непреодолима за рибата мощност при обиране, иновативния Magnumlite Rotor, единайсет висококачествени S A-RB сачмени лагери и един титаниев, AR-C шпула, гарантираща далечни замятания без риск от заплитания.
Комбинацията от технологиите Micromodule, за редуциране на вибрациите, и G-free body, за центъра на тежестта, води до много стабилна и гладка работа на макарата, като тя остава в равновесие и при навиване с висока скорост.
Exsence MXG е идеална за крайбрежен риболов на лаврак и лефер, а при риболов в сладководни води може да се използва за всички видове.

Xapaĸтepиcтиĸи:

ЕXSENCE C3000 M HG:
Лaгepи - 12
Драг - 9ĸг
Пред. число - 6.0:1
Haвивaнe нa влaĸнo c 1 oбopoт - 89 cм
Teглo - 195 г
Kaпaцитeт нa шпyлaтa(ĸoнeц) - 0.8 - 300 / 1 - 220 / 1.2 - 150
Кaпaцитeт нa шпyлaтa(mm-m) - 0.25 мм - 125 м / 0.30 мм - 85 м;

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!