• Марка: Рибарчето

Протеинови топчета 1kg START UP MIX

14,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Микс от протеинови топчета РИБАРЧЕТО в опаковка 1 кг.

Идеята на този пакет е да улесни всички риболовци в началото на техния излет.Перфектен и лесен начин при захранване със Спомб или когато разпъвате с лодка.

Затова сме добавили 18мм бързоразтворими и 14мм бавноразтворими топчета

По този начин бързоразтворимото топче започва веднага да действа и да привлича рибите, а с 14мм бавноразтворимо топче ще сте сигурни, че във вашето петно ще има храна, която да задържи рибата. Протеиновите топчета от серията Start Up Mix притежават стимуланти и атрактанти, които ги правят лесно откриваеми и апетитни за вашия трофеен улов. 

Протеиновите топчета от тази серия работят ефективно както при кратки излети, така и при по-продължителни.  Могат да се обработят допълнително с атрактори или дип. Рибите намират топчетата от голямо разстояние, задържат се в мястото на хранене и се стимулират да се хранят непрекъснато. Съдържат растителни и животински мазнини, захари, витамини и минерали, стимуланти на апетита, а също и специална комбинация от амино профил.

Перфектният баланс на използваните съставки спомага за лесното усвояване на храната без да засища рибата, като я кара да се завръща отново и отново на мястото на захранване. Протеиновите топчета Start Up Mix ви осигуряват преднина и успех в риболова.


*Внимание: Да се съхраняват на хладно място, защитено от пряка слънчева светлина. Не са за човешка консумация!

Опаковка: 1kg
Размер на топчетата: 14mm + 18mm
 
 
Вкусове:
 
Индийски подправки
Люта риба
Мида
Октопод и ягода
Скопекс
Тигров фъстък
Чесън
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!