• Марка: Match Pro

Пелети 4mm 700g MatchPro

9,50 лв.
Купи
Моля, изберете:

Последно поколение пелети с високо съдържание на протеин и с естествени вкусове и аромати. Въпреки че тези пелети за предназначени за улов на амур, те могат да се използват и за улова и на големи шарани.

Времето на разтваряне зависи от размера на пелетите и температурата на водата.

Размер:4mm

Опаковка: 700g

 

Вкусове:

 

Халибут селект - последното поколение подобрени тъмни пелети с висококачествени съставки: брашно от морска риба, рафинирано рибено масло, кръвни продукти и т.н. Препоръчва се за всички видове шаран, особено за голям шаран и сом. Камбалата е много ефективна примамка и захранка с уникален аромат и вкус. Тя остава стабилна във водата в продължение на часове след първото замятане. Перфектни за модерните методи за захранване, подавана с прашка или чашка за захранка, или добавена в захранка. Налична в много различни размери, които могат да се използват с почти всички риболовни техники. В зависимост от диаметъра, те остават стабилни във водата между 2-20 часа.

Premium Carp - висококачествени светли пелети с повече от 40% съдържание на протеин. Препоръчителни за всички видове шаран /най-вече за обикновен шаран/. Съдържат рибено брашно, брашно от ракообразни, рибено масло. Големите шарани са привлечени от високото съдържание на протеин, както и от естествения вкус и аромат на риба. Пелетите Premium Carp са с висока видимост спрямо тъмното дъно, като по този начин се подпомагат техните привличащи свойства.

Имайки предвид ниското им съдържание на масло, Premium Carp може да се използват и през зимата. При понижение на температурата, рибата забавя своя метаболизъм и трябва да се захранва с продукти, с ниско съдържание на мазнини. Перфектни за модерните методи за захранване, подавана с прашка или чашка за захранка, или добавена в захранка.

В зависимост от диаметъра, те остават стабилни във водата между 2-5 часа.

Premium method Coarse - Пелети за специализирани методи. Ефективни за дълги замятания, те достигат до оптимална лепкавост след подходяща подготовка, което гарантира, че не падат по време на замятане. След като достигнат дъното, ефективно привличат всички видове шаран /най-вече амур/. Тези пелети могат да се използват насипно и в добавка към микс. Остават стабилни във водата в продължение на до 3 часа.

Плодови - Ягода, Тути Фрути, Ананас, Банан, Ванилия, Мед, Слива, Царевица, Черница

Червен червей - последно поколение високопротеинови пелети с естествен аромат на калифорнийски червей. Работи през всички сезони. Вкусни не само за шаран, но и за големи платики, линове и каракуда! Времето на разтваряне зависи от размера на пелетите и температурата на водата.

Вердевас - с аромат на вердевас, изключително успешни през по-студените сезони и навсякъде, където той е естествена храна за рибата. Вкусни не само за шаран, но и за големи платики и линове!

Времето на разтваряне зависи от размера на пелетите и температурата на водата.

Амур - Последното поколение от високопротеинови пелети с естествен аромат, проектиран специално за привличане на амур. Работи през всички сезони, най-вече при по-топли води. Препоръчва се за амур, както и за предпазлив шаран. 

Калмар и октопод -сензационни високопротеинови пелети, създадени от комбинирания аромат на калмар и октопод. Мазни, те се представят изключително добре във вода, успешно привличайки всички видове шаран.

Тигров фъстък - работи през всички сезони.

Червен крил - пелети с най-добро качество с повече от 20% съдържание на протеин. Изключителни резултати където видимостта е критична - Red Krill Matchpro примамва най-големия шаран със своето високо съдържание на протеин и естествен аромат. Най-добре да се използва индивидуално, с фидер, или след добавка към насипна захранка за шаран. След като поглъща вода в продължение на 5 минути, той става мек и идеален за метода. В зависимост от диаметъра и температурата на водата, Red Krill може да остане във водата в продължение на до 5 часа.

Червен халибут и ягода - Шаранът и есетрата са привлечени от смесването на вкусове и аромати. Работи страхотно през по-голямата част от сезона.

Коноп - работи през всички сезони. Вкусни не само за шаран, но и за големи бабушки, платики, линове и каракуда!

Рак - с естествен аромат на речен рак. Работи през всички сезони. Големите шарани ги обожават!

Чесън - с високо съдържание на протеин и естествен вкус и аромат на чесън. Тези пелети жънат най-добри резултати в хладни, дори студени води. Препоръчителен атрактор за шаран. Големите платики също го харесват изключително много.

Чили - работи през всички сезони. Вкусни не само за шаран, но и за големи платики, линове, каракуда и амур.

Наденица - работи през всички сезони. Вкусни не само за шаран, но и за големи платики, линове, каракуда и амур.

 

 

 

 

 

 

 


 
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!