• Марка: Match Pro

Пелети 2mm 700g MatchPro

9,50 лв.
Купи
Моля, изберете:

Все по-голяма част от рибарите започват да ценят своето време, залагайки на готови захранки, вместо на домашно приготвени бойли. На тях словашката марка Delphin предлага високопротеинови пелети с различни аромати от серията MatchPro.

Гранулите са с диаметър 2мм, идеални за риболов на шаран, амур, лин и платика. Могат да се използват и като качествена храна в развъдници.

Размер:2mm

Опаковка: 700g

Вкусове:

 

Халибут селект - последното поколение подобрени тъмни пелети с висококачествени съставки: брашно от морска риба, рафинирано рибено масло, кръвни продукти и т.н. Препоръчва се за всички видове шаран, особено за голям шаран и сом. Камбалата е много ефективна примамка и захранка с уникален аромат и вкус. Тя остава стабилна във водата в продължение на часове след първото замятане. Перфектни за модерните методи за захранване, подавана с прашка или чашка за захранка, или добавена в захранка. Налична в много различни размери, които могат да се използват с почти всички риболовни техники. В зависимост от диаметъра, те остават стабилни във водата между 2-20 часа.

 

Premium method Coarse - Пелети за специализирани методи. Ефективни за дълги замятания, те достигат до оптимална лепкавост след подходяща подготовка, което гарантира, че не падат по време на замятане. След като достигнат дъното, ефективно привличат всички видове шаран /най-вече амур/. Тези пелети могат да се използват насипно и в добавка към микс. Остават стабилни във водата в продължение на до 3 часа.

CSL /ферментирала царевица/ - с естествен вкус и мирис на ферментирала царевица. Тази ароматна и отчетлива гранула е добра във всяка вода през целия сезон. 

N-Botyric /маслена киселина/ - с естествен вкус и аромат на n-бутанова киселина. Тези ароматни и отличителни пелети се представят изключително добре във всякакви води през сезона. Харесвани от лин, платика, шаран, амур и каракуда. 

Green Betaine - Висококачествени пелети, богати на рибено брашно и рибено масло. С допълнително съдържание на бетаин и спирулина. За невероятни резултати, смесете с червен крил. Тези гранули могат да се използват както като добавка към меки захранки, така и като директна стръв. След като абсорбират във вода за около 5 минути, стават меки и идеални за метода.

F1 METHOD MIX - смес от пелети от най-високо качество, разработена специално за риболов на места с голямо струпване на риби. F1 Method Mix ще бъде идеален за риболовни състезания! Благодарение на разнообразни цветовете на пелетата, нашата стръв ще се „маскира“ в кошницата, което позволява да надхитрите дори най-предпазливата риба!

TEAM MATCHPRO - Продукт, базиран на опита на водещия отбор Matchpro рибари, ловящи чрез фидер. Тези високо ефективни пелети работят във всички типове води през цялата година. Любими на всички видове шаран, най-вече на платика, лин, шаран, амур и каракуда. 

Плодови - Ягода, Бадем, Ананас, Банан, Ванилия, Мед, Слива, Царевица, Черница, Портокал и шоколад - тези ароматни и изключително сладки пелети са най-добри през летните месеци. 

Червен червей - последно поколение високопротеинови пелети с естествен аромат на калифорнийски червей. Работи през всички сезони. Вкусни не само за шаран, но и за големи платики, линове и каракуда! Времето на разтваряне зависи от размера на пелетите и температурата на водата.

Вердевас - с аромат на вердевас, изключително успешни през по-студените сезони и навсякъде, където той е естествена храна за рибата. Вкусни не само за шаран, но и за големи платики и линове!

Времето на разтваряне зависи от размера на пелетите и температурата на водата.

Амур - Последното поколение от високопротеинови пелети с естествен аромат, проектиран специално за привличане на амур. Работи през всички сезони, най-вече при по-топли води. Препоръчва се за амур, както и за предпазлив шаран. 

Каракуда - със специфичен вкус и мирис, на които се радват каракудите. Тази ароматна и отчетлива пелета е добра във всякаква вода през сезона. 

Калмар и октопод -сензационни високопротеинови пелети, създадени от комбинирания аромат на калмар и октопод. Мазни, те се представят изключително добре във вода, успешно привличайки всички видове шаран.

Тигров фъстък - работи през всички сезони.

Червен крил - пелети с най-добро качество с повече от 20% съдържание на протеин. Изключителни резултати където видимостта е критична - Red Krill Matchpro примамва най-големия шаран със своето високо съдържание на протеин и естествен аромат. Най-добре да се използва индивидуално, с фидер, или след добавка към насипна захранка за шаран. След като поглъща вода в продължение на 5 минути, той става мек и идеален за метода. В зависимост от диаметъра и температурата на водата, Red Krill може да остане във водата в продължение на до 5 часа.

Червен халибут и ягода - Шаранът и есетрата са привлечени от смесването на вкусове и аромати. Работи страхотно през по-голямата част от сезона.

Коноп - работи през всички сезони. Вкусни не само за шаран, но и за големи бабушки, платики, линове и каракуда!

Риба - въпреки че пелетите работят през целия сезон, използвайте ги в по-студена вода за най-добри резултати.

Скарида - с естествен аромат и вкус на скариди. Тази изключително ароматна и специфична пелета действа в целия сезон. Изключително се харесва от едрите шарани и бели амури.

Сладко рибно брашно /Sweet fishmeal/ - с естествен вкус и аромат на сладко рибено брашно. Богати на аминокиселини, тези ароматни и отличителни пелети се представят изключително добре във всякакви води през сезона. Харесвани от лин, платика, шаран, амур и каракуда.

Рак -с естествен аромат на речен рак. Работи през всички сезони. Големите шарани ги обожават!

Чесън - с високо съдържание на протеин и естествен вкус и аромат на чесън. Тези пелети жънат най-добри резултати в хладни, дори студени води. Препоръчителен атрактор за шаран. Големите платики също го харесват изключително много.

Наденица - работи през всички сезони. Вкусни не само за шаран, но и за големи платики, линове, каракуда и амур.

 

 

 

 

 

 

 


 
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!