• Марка: Match Pro

Пелети 6mm 700g MatchPro

9,50 лв.
Купи
Моля, изберете:

Все по-голяма част от рибарите започват да ценят своето време, залагайки на готови захранки, вместо на домашно приготвени бойли. На тях словашката марка Delphin предлага високопротеинови пелети с различни аромати от серията MatchPro.

Гранулите са с диаметър 6мм, идеални за риболов на шаран, амур, лин и платика. Могат да се използват и като качествена храна в развъдници.

Размер:6mm

Опаковка: 700g

Вкусове:

 

Premium Carp - висококачествени светли пелети с повече от 40% съдържание на протеин. Препоръчителни за всички видове шаран, най-вече за обикновен шаран. Съдържа рибено брашно, брашно от ракообразни, рибено масло. Големите шарани са привлечени от високото съдържание на протеин, както и от естествения вкус и аромат на риба. Пелетите Premium Carp са с висока видимост спрямо тъмното дъно, като по този начин се подпомагат техните привличащи свойства. Имайки предвид ниското им съдържание на масло, Premium Carp може да се използват и през зимата. При понижение на температурата, рибата забавя своя метаболизъм и трябва да се захранва с продукти, с ниско съдържание на мазнини. Идеална за модерните методи на захранване, предоставяна чрез прашка или чашка за захранка, или добавяна в захранката. В зависимост от диаметъра, те остават стабилни във водата между 2-5 часа.

Халибут селект - последното поколение подобрени тъмни пелети с висококачествени съставки: брашно от морска риба, рафинирано рибено масло, кръвни продукти и т.н. Препоръчва се за всички видове шаран, особено за голям шаран и сом. Камбалата е много ефективна примамка и захранка с уникален аромат и вкус. Тя остава стабилна във водата в продължение на часове след първото замятане. Перфектни за модерните методи за захранване, подавана с прашка или чашка за захранка, или добавена в захранка. Налична в много различни размери, които могат да се използват с почти всички риболовни техники. В зависимост от диаметъра, те остават стабилни във водата между 2-20 часа.

 

Червен крил - пелети с най-добро качество с повече от 20% съдържание на протеин. Изключителни резултати където видимостта е критична - Red Krill Matchpro примамва най-големия шаран със своето високо съдържание на протеин и естествен аромат. Най-добре да се използва индивидуално, с фидер, или след добавка към насипна захранка за шаран. След като поглъща вода в продължение на 5 минути, той става мек и идеален за метода. В зависимост от диаметъра и температурата на водата, Red Krill може да остане във водата в продължение на до 5 часа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!