• Марка: Match Pro

Пелети 3mm 700g MatchPro

9,50 лв.
Купи
Моля, изберете:

Все по-голяма част от рибарите започват да ценят своето време, залагайки на готови захранки, вместо на домашно приготвени бойли. На тях словашката марка Delphin предлага високопротеинови пелети с различни аромати от серията MatchPro.

Гранулите са с диаметър 3мм, идеални за риболов на шаран, амур, лин и платика. Могат да се използват и като качествена храна в развъдници.

Размер:3mm

Опаковка: 700g

Вкусове:

 

Premium Carp - висококачествени светли пелети с повече от 40% съдържание на протеин. Препоръчителни за всички видове шаран, най-вече за обикновен шаран. Съдържа рибено брашно, брашно от ракообразни, рибено масло. Големите шарани са привлечени от високото съдържание на протеин, както и от естествения вкус и аромат на риба. Пелетите Premium Carp са с висока видимост спрямо тъмното дъно, като по този начин се подпомагат техните привличащи свойства.

Имайки предвид ниското им съдържание на масло, Premium Carp може да се използват и през зимата. При понижение на температурата, рибата забавя своя метаболизъм и трябва да се захранва с продукти, с ниско съдържание на мазнини. Идеална за модерните методи на захранване, предоставяна чрез прашка или чашка за захранка, или добавяна в захранката. В зависимост от диаметъра, те остават стабилни във водата между 2-5 часа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!