• Марка: DELPHIN

Стойка Delphin RPX 4 Silver

235,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Тези, които не обичат изцяло черния цвят до водата, със сигурност ще харесат RPX4 Silver. Неговият перфектен дизайн е резултат от анодиране на алуминиевата структура до постигането на блестяща сребриста повърхност със сив завършек. Усъвършенствано закрепване на краката към тялото на стойката.

Благодарение на масивния свързващ елемент тази стойка е изключително стабилна и здрава. Но въпреки това е запазено ниското ѝ тегло, което е изключително важно по време на транспорт. Идеално обработени детайли и части с много прецизен дизайн. Това е щаранджийската стойка Delphin RPX-4 Silver, която предлага неочаквана гъвкавост.

В основния пакет ще намерите бъзбари за поставянето на 3 въдици, но можете да закупите и комплект за 4 въдици. Дължината на стойката може да се регулира между 84-138 см. Когато се използват допълнителните крака за RPX-4, с обхват на регулиране от 70-140 см, RPX-4 може да се регулира до височина от повече от 130 см (резервните крака не са включени, но с помощта на стандартните крака (40-70 см) е възможно да регулирате височината максимално до 80 см).

Можете да закупите и крака с дължина от 41-70 см. Стойката може да бъде поставена на голям наклон, което е важно при риболов на река или когато е необходимо върховете на пръчките да бъдат поставени на голяма височина. Стойката е оборудвана с водоустойчив транспортен калъф.

Технически параметри:

  • Брой въдици: 3 (Основен комплект); 3 (Допълнителен комплект)
  • Регулиране на височината на стойката: 50-80см (Основен комплект); 60-140см (Допълнителен комплект)
  • Регулиране на дължината на стойката: 84-138 cm
  • Използван материал: алуминий
  • Транспортни размери: 90х20х7см
  • Тегло: 2,6 кг

Шаранджийската стойка Delphin RPX 4 Silver притежава безспорни качества на перфектно съоръжение. Това, което я отличава от останалите род подове на марката, е очарователният ѝ сребрист цвят. Металическите сребристи нюанси са постигнати чрез анодизиране на основния метал, използван за изработката – алуминий. Това е специален метод на металообработка, който заслужава специално внимание.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!