• Марка: DELPHIN

Стойка Delphin TPX3 Silver

210,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Delphin TPX може да бъде описан като наследник на легендарния трипод  RPX. Както и при RPX, в ТРХ не са използвани пластмасови компоненти, което му осигурява по-дълъг живот и надеждност дори и при най-взискателни условия.

Друга обща характеристика е разстоянието между пръчките, което гарантира техния безпроблемен монтаж и при двата модела. Освен това, на бъз бара има гайки за затягане, с помощта на които винаги можете да прикрепите и вашите сигнализатори.

Сребърната версия се характеризира с обработка на повърхността, наречена „пушечен дим“ (опушено сиво), която е създадена чрез анодиране на алуминиевата конструкция. Средната част е напръскана с малко по-различен отенък, поради което ТРХ е с интересен, прецизен дизайн.

Безспорно предимство в сравнение с конкурентните триподи, са неговите удължаващи се, регулируеми рамена с квадратен профил. Квадратният профил отстранява възможността от преобръщане, което осигурява много по-добра стабилност сравнено с кръглите рамена.

Фиксирането на основната връзка е извършено чрез така наречения „механизъм на менгеме“, при който, след задаването на правилния ъгъл на триножника, просто затягате винта, подобно на менгеме. Друго предимство е куката в основата на триножника, към която можете да прикрепите тежест, в случай на лоши метеорологични условия, което допълнително ще подобри устойчивостта на триножника.

Благодарение на неговите телескопични крака и ъгъла на регулиране на удължителните рамене, можете да изведете предната част на триножника ТРХ на 125 см над земята. По този начин ще можете да преведете кордата през по-голяма височина, което прави ТРХ подходящ спътник по време на риболов на река и на големи водни басейни. Практичният транспортен калъф е включен в комплекта

Технически параметри:

  • Брой въдици: 3
  • Височина на краката: 40-65см
  • Настройка на дължината на горната част: 70-115см
  • Ширина на преден бъз бар: 40см
  • Ширина на заден бъз бар: 40см
  • Тегло: 2,8 кг
  • Транспортен размер: 80x25x13cm

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!