• Марка: DELPHIN

Тринога Delphin ATOMA

52,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Компактна фидер стойка за въдици с три поддържащи крака, изработена в бордо. Конструкцията на стойката е от алуминий, без никакви пластмасови части. Tова свежда до минимум възможността от повреда като счупване на някоя част, същевременно осигурява и нейното много ниско тегло.

Отличната стабилност на стойката е осигурена от трите телескопични крака, предотвратявайки обръщане по време на удар или на силен вятър. Краката завършват с остри върхове, които да се забиват добре в земята, за да осигурят допълнителна стабилност на стойката. Благодарение на телескопичните крака, може да се използва и при неравен терен.

В средата има тресчотка, като нейната височина може да бъде нагласена с помощта на масивен винт. След стягането му се предотвратява всяко произволно мърдане. Има универсална резба, което позволява закачането на всеки държач за фидер въдица, бъз бар или сигнализиращо устройство.

Въпреки компактните си размери при транспорт, стойката може да бъде разпъната до 150 см височина чрез телескопичните си крака, прибиращ се централен механизъм и също телескопична подпора, която несъмнено изненадва много от клиентите. Това разнообразие, комбинирано с ефективен дизайн прави стойката много практичен продукт на изключително достъпна цена.

Технически параметри:

  • Височина на стойката: 50-150 cм
  • Тегло: 0.7 кг
  • Размер при транспортиране: 55x7x7cm

Една от съществените причини да закупите перфектната тринога за фидер Delphin ATOMA е нейното високо качество, съчетано с ниска цена. Това е продукт, притежаващ безапелационна здравина, който ще ви служи дълго, осигурявайки стабилна опора за вашата въдица. Стойките тип триножник са удобни, лесни за използване и пренасяне и с възможност за използване на различни видове държачи.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!