• Марка: DELPHIN

Бъз бар Delphin C-BUZZ

26,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Delphin C-BUZZ е така нареченият универсален “бъз бар”, който може да се фиксира към повечето налични брегови колчета чрез обичайна резба. Той е идеално съвместим с нашия модел Delphin C-STICK, благодарение на което ще получите много стабилен и здрав набор, в елегантна комбинация от черен и кафяв цвят. Единствено трябва да поставите въдиците и сте готови за риболов!

C-BUZZ е перфектният спътник за бързо пътуване за риболов на водоем или за градски риболов, където можете да се насладите на идеалния размер за транспорт и бързия монтаж. За разграничаването на конектора има поставена гумена гарнитура над резбата, която позволява перфектният монтаж към бреговото колче.

Изработена е алуминий, чиято повърхност е модифициране чрез анодиране. Благодарение на това барът е устойчив на всички атмосферни влияния.

Ако ви е нужна универсална стойка бъз бар Delphin C-BUZZ ще изпълни перфектно своето предназначение. Можете да поръчате буз бара-а в два варианта – за 2 и за 3 броя въдици. Дължината им е съответно 27 и 32,5см. Стойката е лека и надеждна, изработена от анодиран алуминий, устойчив на всички атмосферни влияния.

 

 

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!