• Марка: DELPHIN

Сигнализатор Delphin iTON единичен

36,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Наистина добре проектиран сигнализатор - всеки детайл е изработен изключително прецизно. Сигнализаторът ще ви привлече веднага със своя минималистичен дизайн, който е вечен и който ще гарантира, че този сигнализатор ще бъде изключително модерен и съвременен дори и след няколко години.

Всички използвани компоненти са с изключително качество, напасват се идеално и цялостната изработка на сигнализатора е наистина на високо ниво.

Всички негови пластмасови компоненти са гумирани. В сравнение с останалите сигнализатори, сложният и труден достъп до батериите вече е минало! iTON предлага много добър и лесен достъп до електрозахранването, което прави зареждането или поставянето на батериите преди риболовния излет бързо и лесно.

Той се доставя с 3 бр. батерии тип AAA.

Бонусът е, че те са включени в комплекта безплатно! По време на изпитанията, iTON доказва, че животът на батериите е изключително дълъг, а сигнализаторът е изпитван в изключително екстремни атмосферни условия (-25°C до + 35°C).

Благодарение на специалната форма на неговото тяло и покриването на електронните му компоненти, сигнализаторът е добре защитен от проникването на вода.

Включването и изключването се осъществява чрез джойстик, което гарантира, че няма проблем да включите или изключите сигнализатора дори и на тъмно. Статистическите резултати показват, че той дефектира много по-малко в сравнение с останалите типове. Можете да изберете измежду 8 различни тона, като има и 8 нива на сила на звука (включително и тих режим).

iTON дава индикация за изтощена батерия и запазва избраните настройки в паметта си, като позволява възможността за осветяване на камбанката, добавяне на притискащи уши, има 5 нива на чувствителност (от 0,8 до 4,0 см), има индикатор за слаба батерия и вход за 2,5 мм жак.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!