• Марка: DELPHIN

Сигнализатор Delphin MEMORY 9V единичен

32,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

При проектирането на този сигнализатор нашето основно вдъхновение беше наистина успешния комплект Optimo, който е любим на много рибари в Европа.

Ние включихме всички популярни и предпочитани функции, както и най-важната – памет. Тази функция не е много често срещана сред сигнализаторите и поради тази причина името на този сигнализатор е MEMORY (ПАМЕТ). Той запаметява всички настройки, дори и след изключване или след смяна на батериите.

Можете да изберете дневен или нощен режим (чрез позиционен диод). Можете да регулирате неговата чувствителност (S), сила на звука (V) и тон (T). Бутон (R) Ви позволява да изключите сигнализатора за 20 сек., което е достатъчно за монтирането му в зоната на риболов. Той сигнализира и реверсивно кълване.

Този сигнализатор има демонтируемо Snag оборудване и има вход за свързване на светлинни сигнализации. Самият сигнализатор е свързан с 9V батерия, която гарантира дългосрочната му употреба.

Специалното на Delphin MEMORY, е че неговата електрическа конструкция е покрита със смола, което означава, че той е абсолютно надежден, дори и при пороен дъжд. Delphin MEMORY е перфектният и безпогрешен спътник, който никога няма да Ви подведе!

Единичният сигнализатор DELPHIN MEMORY е усъвършенствано сигнално устройство с множество функции и най-вече с функция памет. Благодарение на наличния вход, можете да добавите допълнителни светлинни сигнализации, а от настройките можете да изберете както режима на работа (дневен или нощен), така и силата на звука и тона на сигнала. Устойчиво на намокряне, устройството ще ви служи при всякакви условия на риболов.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!