• Марка: DELPHIN

Комплект сигнализатори Delphin BRITON 2+1

210,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Идеалният комплект, в който за всеки детайл е помислено внимателно. Ще ви привлече от пръв поглед с изчистения си дизайн, който ще изглежда на мода дори и след години употреба. Всички части са безпогрешно направени, като пасват една с друга идеално, а дизайнът и направата им са на високо ниво. Всички материали са от най-добро качество, включително и алуминиевите протектори за говорителите, които пък са една от най-добрите части на този комплект. Всички пластмасови части имат гумено покритие.

Трудният достъп до батериите вече е минало. BRITON е изключителен заради лесния достъп до батериите. Приемника и байт алармата работят с батерии клас ААА. Бонусът е, че батерии са включени в пакета. След дълги тестове комплектът се е доказал в издръжливостта на батериите си и работата в екстремни климатични условия (-25°C up to + 35°C).

В зависимост от условията (заобикаляща среда, гъстота на растителността или капацитет на батерията) комплектът имам обхват на повече от 200м. Специалната форма и покритие на електрониките му осигуряват защита от водата. Дори и обилен дъжд няма да прекъсне връзката помежду им.

Включва се чрез джойстик, чрез който можете да го управлявате с него дори и в тъмнината без никакъв проблем. Приемника и байт алармата имат 8 различни тона и 8 различни нива на звука (включително и тих режим). Приемника също има и режим на вибрация, индикация за ниска батерия и памет за настройките. Комплектът идва с колан за по-голямо удобство. Има 5 нива на чувствителност  (0.8 см до 4.0 см), индикация за ниска батерия и вход за жак 2,5 мм. Звънецът може механично да бъде блокиран чрез магнит, което означава, че когато е поставен на стойката за въдици няма да покаже фалшиви аларами.

2 сигнализатора + приемник

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!