• Марка: DELPHIN

Комплект сигнализатори Delphin OPTIMO 9V + CSWII + Snag / 4+1

334,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Комплектът OPTIMO на Delphin продължава традицията на компанията да създава изключително успешни комплекти. Този комплект разполага със светлинна и звукова сигнализация, като в същото време и вибрира.

Той е 100% водоустойчив, а алармите са с 9-волтови батерии, което гарантира издръжливостта им. Приемникът се захранва с 3 ААА батерии. Освен издръжливостта си, големият обхват на комплекта  до 200 метра е сред най-големите му предимства. Конкретният обхват зависи от условията на околната среда. Ограничителите могат да се завинтват директно върху болтовете, които са поставени върху тялото на сигнализатора – това ги прави много лесни за монтиране. Когато нагласяте алармата при риболова, ще откриете и следващото предимство на този продукт – има 20-секунден тих режим, което Ви позволява да направите настройките без да има излишни звуци. Можете да избирате между цели 6 режима на чувствителност на кълване в диапазона от 1,5 – 10 см. Комплектът OPTIMO на Delphin е най-добрият избор за рибарите, тръгнали на лов за шарани!

Основният комплект идва в твърд леснопреносим калъф и може да е 2+1, като може да бъде допълнен и до 4+1 след закупуване на допълнителните аларми. Така ще съдържа 4 броя водоустойчиви аларми, 1 приемник  и 4 чифта ограничители за сигнализатор. Всяка допълнително закупена аларма идва с верижка и завинтващ се ограничител – безплатно! Продуктът е с 3 години гаранция, което е допълнителен знак за високото му качество.

4 сигнализатора + приемник

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!