• Марка: DELPHIN

Комплект сигнализатори Delphin CODER 3+1

225,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Delphin CODER е набор от електронни сигнализатори със звук, при които е постигнато идеално съотношение на изгодна цена с производителност. По-конкретно предимствата му са надеждност и 100% функционалност, лесно сравнима с по-скъпите комплекти. Сигналът между сигнализаторите и приемника може да се предава на разстояние до 140 m при идеални условия. Целият комплект се предлага в стабилно пластмасово куфарче, което се грижи за безопасността при транспортиране.

Сигнализаторът се захранва от 1x12V батерия тип LR23A, която има доста дълъг живот. В случай на изтощена батерия, индикаторът ще ви предупреди с кратък звуков сигнал. Използвайте превключвателя "V", за да изберете едно от 5-те нива на звука, включително безшумен режим. Също така е възможно да изберете желания тон и ниво на чувствителност (в диапазона 1-9cm), което също има 5 различни нива. Безспорен бонус на сигнализаторите от комплекта CODER е възможността за избор от 7 цвята на сигнализиращия LED диод. Всеки може да избере своя любим и ако искате да промените, можете просто да изберете друг цвят според инструкциите. Различен тон ще ви предупреди за клъвването, а светодиодът на паметта ще свети за 15 секунди след всеки удар на риба. В долната част има вход за 2,5 мм конектор за свързване на светлинен индикатор. Има възможност и за включване на позиционния диод по време на нощен риболов.

Надеждно сигнализира удара чрез звук, светлина и в случай на превключване на лоста в дясна  позиция, също и чрез вибрация. С помощта на превключвателя "V" е възможно да изберете едно от 5-те нива на звука, включително безшумен режим, и използвайте превключвателя, обозначен с "T", за да изберете желания тон. Приемникът разполага с четири цветни светодиода, които светят непрекъснато в продължение на 15 секунди след изстрела. Захранва се с батерия 1x9V. Когато животът му е към края си, ще бъде индикиран с продължителен кратък звуков сигнал. Приемникът, подобно на сигнализаторите, съхранява всички избрани настройки.

В този комплект е възможно да се съхрани максимална конфигурация от 3 + 1 (3 броя сигнализатори и един приемник). 

Средният живот на батерията е 100 часа непрекъсната работа. Отклонението от тази стойност може да бъде повлияно от околната среда и състоянието на батерията.

Комплектът Delphin CODER може да се сдвои с лампата LightCONTACT.

Батериите не са включени в комплекта.

 

ВНИМАНИЕ! При сигнализатора от комплекта CODER е възможно да изключите и след това включите отделните LED диоди, както е показано във видеото "ON / OFF LED диоди". Диодът може да се изключи при изключено слушане, като се задържи за 2 секунди бутона "P" и след това се натисне за кратко. Диодът може да се включи отново по същия начин. Отделните диоди могат да се превключват помежду си чрез повторно натискане на бутона "P" без последващо кратко натискане.

"ON / OFF LED диоди" - https://youtu.be/JBA3J-ekdhU

 

 

Технически параметри:

 Комплект 3+1 съдържа:

- 3x сигнализатора

- 1x приемник

- 1x транспортен куфар

- 1x държач за приемник за колан

 

ПРИЕМНИК / функции:

- 5 нива на звука (V-колело, включително безшумен режим)

- 5 различни сигнални тона (T колело)

- Режим на вибрация (превключвател - дясно положение)

- 4 цветни светодиода за сигнализация

- Избраните настройки се съхраняват в паметта

- Превключвател ВКЛ./ИЗКЛ./ВИБРАЦИЯ

- Диод за памет - свети непрекъснато 15 сек. след ухапването

- Индикация за изтощена батерия (продължителен звуков сигнал)

- Режим на тестване на гамата на комплекта

- Обхват 140м в зависимост от терена

- Захранване 1x9V батерия

 

СИГНАЛИЗАТОР / функции:

- Водоустойчив - 5 нива на звука (V-колело, включително безшумен режим)

- 5 различни сигнални тона

- 5 нива на чувствителност (колело S)

- 7 възможни цвята на сигнализиращия диод

- Избраните настройки се съхраняват в паметта

- Различен тон при отпускане на влакното

- Диод за памет - свети непрекъснато 15 сек. след удар

- Индикация за изтощена батерия с кратък звуков сигнал

- Позиционен нощен диод

- Нехлъзгащо легло за въдици

- Вход за 2,5 мм жак

- Захранване 1x12V (тип LR23A)

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!