• Марка: DELPHIN

Комплект сигнализатори Delphin SMART 2 + 1

176,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Необичаен комплект сигнализатори с приемник, които ясно ви отличават от останалите рибари. Характерна особеност е необичайно финият дизайн на отделните компоненти.

Въпреки компактния си размер, Delphin SMART осигурява надеждно сигнализиране на удара, независимо дали е звук, светлина или вибрация. Корпусът на сигнализаторите и приемника е изработен от много здрава и издръжлива пластмаса, което допринася за дълъг живот. За максимална безопасност при транспортиране комплектът се доставя в практичен защитен калъф.

Електронният сигнализатор се включва чрез задържане на бутон V, разположен отстрани. Има 5 различни нива на звука, включително безшумен режим, при който ударът се сигнализира само със светлина. Възможно е също така да изберете един от четири тона (бутон T) и четири нива на чувствителност (бутон S), както е необходимо. Индикаторът запазва избраните настройки в паметта и не е необходимо да се задават многократно при всяко включване. Цветен светодиод ще светне, за да ви предупреди за удара и ще мига през следващите 15 секунди след това. Индикаторът разполага и с позиционирани нощни диоди, противоплъзгащо легло за въдицата или 2,5 мм вход за свързване на светлинен индикатор. Захранването се осигурява от батерия 1xA23 12V, която въпреки минималистичните си размери се характеризира с отлична издръжливост. Кратък звуков сигнал ще ви предупреди, когато капацитетът на батерията е към края си.

Самият приемник се характеризира с надеждно приемане на сигнала на разстояние до 140м (в зависимост от терена). С помощта на бутоните е възможно да изберете едно от 5-те нива на звука (бутон V) и 4. различни сигнални тонове (бутон T). Също така е възможно да стартирате вибриращ или безшумен режим. Приемника, подобно на сигнализатора, съхранява избраните настройки в паметта. Освен това обаче има и функцията за памет на последния удар, благодарение на която няма да пропуснете нищо, което се случва около монтажа ви. След всеки удар светодиодът мига непрекъснато в продължение на 15 секунди. Приемникът се захранва от 3xAAA 1.5V батерии и при нисък капацитет ще бъдете уведомени с постоянен кратък звуков сигнал.

В този комплект е възможно да се съхрани максимална конфигурация от 4 + 1 (3 броя сигнализатори и един приемник). Комплектът Delphin SMART може да се сдвои с лампата LightCONTACT.

Технически параметри:

Комплект 2+1 съдържа:

- 2x сигнализатора

- 1x приемник

- 1x транспортен куфар

 

ПРИЕМНИК / функции:

- 5 нива на звука (бутон V, включително безшумен режим)

- 4 различни сигнални тона (бутон T)

- Режим на вибрация (в безшумен режим)

- 4 цветни светодиода за сигнализация

- Избрани настройки, съхранени в паметта

- Памет за последния удар (бутон P)

- Светодиод за памет - мига непрекъснато 15 сек. след ухапването

- Индикация за изтощена батерия чрез непрекъснати кратки звукови сигнали

- Режим на тестване на комплекта

- Обхват 140 м в зависимост от терена

- Захранване 3xAAA батерия 1.5V

 

СИГНАЛИЗАТОР / функции:

- Водоустойчив

- 5 нива на звука (бутон V, включително безшумен режим)

- 4 различни сигнални тона (бутон T)

- 4 нива на чувствителност (бутон S)

- Съхранява избраните настройки в паметта

- Диод за памет - мига 15 сек. след ухапването

- Индикация за изтощена батерия с кратък звуков сигнал

- Позиционни нощни диоди

- Неплъзгаща се подложка за пръта

- Вход за 2,5 мм жак

- Захранване 1xA23 12V батерия

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!