• Марка: DELPHIN

Обтeгач Delphin SKIPER BlackWay

18,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Delphin SKIPER е сигнализатор с монтиран LED и е проектиран за оптична сигнализация на кълването на рибата при дънен риболов на малки, средни и големи разстояния. Главата на сигнализатора е оборудвана с механизъм с топче. Той отпуска влакното, според налягането, зададено на топчетата чрез фиксиращ винт.

Завъртайки винта можем да понижим или повишим налягането на топчетата, в съответствие с нуждите ни. Тъй като механизмът се състои от топчета, зоната на триене е малка и поради тази причина не се упражнява натиск при удар. Твърдото метално рамо е оборудвано с плъзгащ се водач. Плъзгането на водача по рамото позволява оптимално задания на натяга на риболовното влакно.

Главата на сигнализатора е изработена от твърда, матова пластмаса, така че тя да бъде устойчива на механични повреди. Тя е с прозрачен цвят, с вградена в нея LED светлина. Delphin SKIPER е оборудван с конектор, който позволява свързването с електронни сигнализатори.

След свързването LED светлината светва и тъй като тя е мека, уредът може лесно да се използва по тъмно или през нощта. Като бонус комплектът включва резервна стойка за монтиране на SKIPER към електронен сигнализатор. В случай, че загубите оригинала или той се повреди, имате резервен.

 


 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!