• Марка: DELPHIN

Обтегач Delphin CARPY

18,90 лв.
Купи
Моля, изберете:

Обтегач като никой друг, с вграден LED диод и гениални функции, които поставят този модел една крачка пред останалите в своята категория.

Главната част е проектирана в уникална шаранска форма - детайл, който със сигурност радва много шаранджии и го отличава от класическите модели. Разполага със скоба за съчмена линия за регулиране на затягането на влакното чрез малък винт. Този механизъм се състои от малки топчета, минимизиращи триенето, когато рибата захапе примамката. Главата е изработена от закалена матирана пластмаса за повишена издръжливост срещу механични повреди.

Корпусът на този обтегач беше изцяло преработен и снабден с две нови функции. Тази концепция е направена изцяло от инженери на Delphin.

Първата функция, наречена CABLE MANAGER, се състои от малки прорези отстрани, за да държи кабела на място по време на транспортиране. По този начин няма да се заплита с други предмети от вашите принадлежности.

Втората характеристика е жлеб, наречен ARM STOPPER. Освен че държи долната част на обтегача, той има две важни функции: може да закрепи основното тяло, така че тези две части да се държат здраво заедно, и може да спре обтегача да се люлее от една страна на друга много по-бързо.

Това означава, че когато повдигнете въдицата и влакното се освободи от главата, CARPY бързо ще спре във висящо положение. Обикновено са необходими само три до четири замахвания. Когато сравнявате този продукт с други обтегачи, които сте използвали, той предлага много по-голяма издръжливост, особено в пластмасовите части и съединенията, които го свързват с основното тяло.

За по-добро опъване на влакното има и плъзгаща се противотежест. Delphin CARPY е снабден с конектор за електронен сигнализатор. След като го включите, LED диодът ще светне с приглушена светлина (според цвета на главата), което позволява да видите обтегача през нощта. Като бонус и в случай на загуба, този продукт включва резервни тагове, които го фиксират към сигнализатора.

 

Налични цветове на главата: син, червен, зелен, жълт, черен.


 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!