• Марка: DELPHIN

Стол Delphin Delphin GUARDIAN C2G

240,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Ексклузивен стол с по-висока облегалка - предлага най-добрия комфорт по време на вашите риболовни излети. Има лека, но издръжлива зелена конструкция и стилна подплата, която хваща окото веднага. Пълнежът се състои от няколко плата, като в средата има поларен слой със стилен шев.

По ръбовете има 600D плат с C2G камуфлаж. Облегалката за глава има допълнителна зелена поларена подплата за още по-добър комфорт.

Регулируемите крака на стола със система за безопасност имат здрави стъпала, подходящи за всеки тип терен.

Ъгълът на облегалката се регулира с помощта на подлакътниците, така че не е необходимо да ставате от стола.

Серията C2G STALX има и някои транспортни иновации. Една от тях е пластмасовата скоба за сгъване на стола, която не позволява отварянето му. Друга полезна функция е подвижната презрамка за носене на стола директно на рамото ви.

Всички тези характеристики, удобната подплата и уникален дизайн правят GUARDIAN един от ТОП столовете в тази категория.

 

Техническа информация :

Размери на седалката: 60x50 см

Височина на облегалката: 70 см

Височина на седалката: 33 - 45 см

Тегло: 6,3 кг

Транспортни размери: 85x60x18сm

 

Стилен патентован камуфлаж от Delphin, наречен C2G, има повече в името си, отколкото изглежда на пръв поглед. Това означава „Второ поколение Carpath“, но също и „Carpath to Green“, което означава нашия камуфлаж Carpath в зелен цвят. Може да изглежда, че има само три различни нюанса на зеленото, но когато се вгледате по-отблизо, можете да идентифицирате силуети на шаран, компоненти на шаранджийски монтаж и лога на Delphin. С C2G вашите риболовни принадлежности ще имат наистина оригинален стил.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!