• Марка: DELPHIN

Палатка Delphin CUBICON AirSPACE C2G

600,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Ако търсите палатка с много пространство и комфорт, това е точният избор - CUBICON AirSPACE C2G.

Този модел има стабилна, частично телескопична структура, предназначена за най-проста и бърза сглобка. Това обикновено е основният проблем с големите палатки - сглобяването отнема много време и е почти невъзможно да го направите сами. С CUBICON обаче няма за какво да се притеснявате и дори начинаещ риболовец може да го сглоби за няколко минути. Транспортните размери със сигурност ще ви изненадат, когато сравнявате размерите на монтирана палатка със сгъната такава. Ето защо е подходяща както за дълги, така и за кратки пътувания.

Палатката е достатъчно голяма, за да побере две легла вътре, като същевременно осигурява достатъчно място за движение, за вашите чанти и всичко необходимо за приятен престой край водата. Пространството вътре може да побере дори три легла, ако е необходимо, но CUBICON не е проектирана да служи само като „спалня“. Напротив! Поради височината си (190 см) и просторния интериор, може да се използва като дневен навес или като място за готвене. Следователно това е универсален подслон и само от вас зависи как ще го използвате.

Друго голямо предимство е вентилационната система, която се състои от няколко прозореца и капандура. На предния и задния панел е поставен голям прозорец с мрежа против комари, а четири по-малки прозореца са директно на тавана на палатката. По този начин въздухът може да влиза вътре, когато не можете да проветрите цялата палатка с големите прозорци, а през нощта това ще помогне за намалянето на конденза между слоевете на палатката.

Козирката над входа осигурява допълнителна защита от слънце и дъжд. Покривът е прикрепен към цялата конструкция с няколко щипки, за да се избегне всяко ненужно движение поради вятър.

CUBICON също има 4 стабилизиращи въжета и колчета, включени в пакета, и стандартен под, фиксиран с качествен цип около периметъра. Край на мръсотията или нежеланите посещения от гризачи.

 

Техническа информация:

Външни размери: 270х270см

Височина: 190 см

Дължина на козирката: 40см

Транспортни размери: 100х20х20см

Тегло: 12,8кг

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!