• Марка: DELPHIN

Палатка Delphin PANORAMA Eazy

490,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

PANORAMA Eazy е много достъпна палатка по цена, която лесно може да се сравни с качеството на по-скъпите представители в тази категория. При проектирането на този продукт намерението е било да се пусне на пазара палатка с нетрадиционен, но много практичен дизайн.

Всеки един прозорец формира съществена част от цената на палатките. Необходимо е да се включи материал и допълнително трудоемко шиене. Все пак решихме да плуваме срещу течението и заменихме класическия тесен вход с два прозореца, присъстващи на повечето модели палатки, с ултра широк вход, който има няколко съществени предимства.

Поддържа перфектен изглед, сякаш имате и двата прозореца отпред. Освен това, палатката може да се проветрява много по-бързо (тя също има и заден прозорец) и също така да се затваря, ако е необходимо. Поставянето и премахването на леглата вътре вече е много по-лесно!

И най-важното е, че вложихме сумата, за която бихте платили, в този случай за ненужни прозорци, отпред, където всъщност се оформя вашия бивак и където това пространство и достъпност ще са много по-необходими. Предлага грандиозно пространство за двама души.

Конструкцията с две рейки на палатката е направена от алуминиеви тръби, които се съчетават перфектно и образуват много солидна основа. Заедно с използвания висококачествен материал, PANORAMA Eazy представлява надежден и изключително стабилен бивак, който несъмнено ще се справи дори със силен вятър или силни валежи. Изцяло залепените и впоследствие проверени шевове също допринасят за това.

Благодарение на размера си, палатката лесно може да побере два легла, като все още остава достатъчно място за комфортен престой край водата. Въпреки това, благодарение на транспортните си размери, тя е идеална и за риболовци, които предпочитат самотни експедиции, тъй като PANORAMA предлага достатъчно комфортно място за легло, стол, чанта и всичко необходимо.

Като още един плюс се явява и голямата предна козирка, което не е нещо по подразбиране в дадената ценова категория. В опаковката палатката се доставя заедно с основния под, който може да се закрепи към стените по периметъра с помощта на велкро. За удобен транспорт получавате и практичен преносим калъф с фиксирани дръжки. 

 

Технически параметри:

  • Външен размер: 305х250см
  • Височина: 160 см
  • Дължина на върха: 55 см
  • Транспортни размери: 140х25х25см
  • Тегло: 8 кг
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!