• Марка: DELPHIN

Биви лампа Delphin LightBAR

59,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Delphin LightBAR е високо практична лампа за бивак, благодарение на която тъмнината вече няма да ви изненадва. Лампата е с два цвята, като всеки има няколко нива на осветеност. При първо натискане, светва бяла светлина със сила от 5%.

При второ натискане силата на светлината се увеличава до 30%, а с третото натискане силата на бялата светлина се повишава до 100%. При натискане за четвърти път бялата светлина започва да мига, което е полезно, когато вадите рибата от големи водни басейни и ще можете ясно да видите къде по брега е вашият лагер.

Ако просто натиснете бутона 5 последователни пъти цветът ще се промени от бял на оранжев, със сила от 50%. При шесто натискане оранжевата светлина се включва на 100%. Тази светлина има няколко предимства. Освен че е необичайна, тя значително понижава наличието на комари и други насекоми, което е безценно, когато вечер седите до водата.

Броят натискания е приложим към ръчно управление директно чрез превключвателя на лампата. Разбира се, лампата има включено и дистанционно управление, което отделно контролира бялата и оранжевата светлина, като по този начин значително намалява времето за реакция за смяна на светлината.

Освен лампата ще получите зарядно устройство и две връзки за окачване и дистанционно управление. Фиксирането на продукта е решено елегантно чрез магнити, поставените директно върху лампата и една плоска метална насрещна част. С помощта на тези елементи LightBAR може лесно да се монтира навсякъде в бивака или в друг риболовен заслон и винаги ще бъде фиксирана на своето място.

 

Технически параметри:

  • Размери: 203x39x38mm
  • Режими: 4 режима на бяла светлина (5% -180h, 30% -26h, 100% -8h, мигане-16h), 2 режима на оранжева светлина (50% -16h, 100% -8h)
  • Захранване: Li-Ion батерия, 3.7V, 2000 mAh
  • Светлинна мощност: 100 lm
  • Зареждане: USB (с помощта на приложения кабел)
  • Време за зареждане: 4 часа
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!