• Марка: DELPHIN

Челник Delphin RGW PRO

44,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Оригинален и усъвършенстван челник от марката Delphin, който предлага няколко страхотни функции и 5W мощност със светлосила от 200lm.

RWG PRO има сензор за движение и три цвята на светлината, включително класическа бяла светлина, а също зелена и червена. След първото щракване челника светва до 30% и издържа до 10 часа. След второто щракване светва до 100% с продължителност 4 часа. С третото щракване цветът на светлината се променя в зелен с интензитет 30% и отлична издръжливост до 15 часа. След четвъртото щракване, зелената светлина свети на 100%, а при петото щракване червената светлина се включва на 100%. Именно зелената и червената светлина не привличат досадни насекоми и определено ще го оцените дори когато се борите с рибите, които също реагират по-добре на тези цветове светлина, отколкото когато са осветени от бялата.

Сензорът за движение може да се активира с втория бутон. Достатъчно е да махнете с длан пред него, за да включите лампата на челника. Ако задържите по-дълго бутона за превключване, на челника ще се появи индикацията за капацитета на батерията, като така винаги може да сте наясно кога трябва пак да заредите. Батерията е с капацитет 1500 mAh може да се зарежда чрез микро USB кабел, като пълното зареждане отнема 4,5 часа.

 

Самата лампа е монтирана върху солидна еластична лента с ефектно лого Delphin и името RGW PRO. Лампата може да се позиционира нагоре и надолу според нуждите. Независимо дали сте рибар, ловец или обичате да сте сред природата, Delphin RGW PRO несъмнено ще задоволи вашите изисквания за качествен челник с много съвременни функции.

 

Технически параметри:

Източник на светлина: LED

Мощност: 5W, 200lm

Батерия: 1500mAh, 3.7V

Размери: 60x35x40mm

Тегло: 75гр

Зареждане: USB

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!