• Марка: DELPHIN

Челник Delphin RAZOR USB

30,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Delphin RAZOR USB е практичен LED челник с вградена 500mAh Li-Ion батерия. Предлага се в зелен цвят. Може да бъде прикрепен и към козирка на шапка благодарение на лекото си тегло. Челникът е оборудван със сензор за движение и функция памет, която поддържа интензивността и цвета на светлината.

Челникът осигурява две степени на интензивност на бялата светлина и също така е оборудван с два червени светодиода. След като натиснете бутона за първи път, ще бъде наличен заряд от 30% с време на работа 8 часа. След второто натискане ще получите заряд от 100% с време на работа 3 часа.

След натискане на бутона за трети път ще се появи червена светлина със 100% заряд и време на работа 8 часа. Интензитетът на светлината при пълна мощност е 85lm. Можете лесно да го зареждате само за два часа чрез USB или външна батерия.

Нощният риболов се отблагодарява на упоритите рибари. Единствен негов недостатък е липсата на естествена светлина. Далновидният рибар никога не тръгва към реката за да лови нощем, без да се е снабдил с качествено изкуствено осветление. Какво е по-добре да избере – ръчен фенер или такъв, който се носи на главата? Категорично челникът е по-добрият вариант, особено ако притежава достойнствата на Delphin RAZOR.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!