• Марка: DELPHIN

Челник Delphin XENON

34,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Модерният челник XENON, проектиран от Delphin, предоставя мощност от 5W и осветеност от до 300 lm. Зареждането на челника е възможно чрез USB кабел с микро USB конектор. Неговата батерия е с капацитет от 2 000 mAh. Възможно е да се използват и неоригинални батерии, с маркировка 18650. Времето необходимо за зареждане на челника е 4 часа.

Челникът XENON USB е специален, тъй като той има и сензор за движение. Този сензор се активира чрез задържане на бутона натиснат. В случай, че се нуждаете от светлина, трябва само да махнете с ръка пред сензора и челникът се включва. Освен това има и 3 нива на осветеност.

След първото натискане лампата светва с мощност от 100% и свети в продължение на 3 часа. След второто натискане тя светва с мощност от 50% и може да свети в продължение на 5,5 часа, а след третото натискане челникът използва само 25% от своята мощност, а животът на батерията се удължава до 8 часа.

XENON има изключителната способност да разсейва светлината, благодарение на млечнобялото си стъкло, така че можете да виждате на голямо разстояние и ще виждате всичко, което трябва да бъде видяно.

Самата лампа е закрепена на еластична лента с лого и името XENON на нея.

Можете да регулирате посоката на лампата нагоре или надолу чрез пластмасовото ѝ легло.

Батерията се поставя отстрани. Въпреки, че челникът XENON не може да се използва под вода, той може да бъде използван в дъждовно време. Микро USB конекторът е защитен с гумено капаче, което не позволява навлизането на влага. 

 

Технически параметри:

  • Източник на светлина: LED
  • Мощност: 5W, 300lm
  • Батерия: 2000mAh, тип 18650 (включена в пакета)
  • Размер: 80x30x40мм
  • Тегло 106гр
  • Зареждане: USB
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!