• Марка: Okuma

OKUMA Alaris 4500

102,00 лв. 86,70 лв.
Купи
Моля, изберете:

Okuma Alaris притежава модерен дизайн и технологии, както и здравина от последно поколение. Alaris се фокусира не само върху фукнциите си, но и върху външния вид. Моделът е снабден с 3 сачмени и един ролков лагер, притежава и система за редене на влакното, която позволява плавен гладък кастинг. Допълнителни характеристики на макарата са мултидисков аванс (висококачествени Japanese oiled felt washers), устойчиво на корозия графитно тяло и ротор, анодизирана алуминиева шпула, бигел от неръждаема стомана, компютърно балансиран ротор, месингов пиньон и здрава метална дръжка.

Вместимост на шпулата (mm/m):

  • ALS-45 - 0.30/240, 0.35/170, 0.40/125;

Драг: 9кг;
Тегло: 295г;
Пред. число: 5.0:1

          Доверете се на Okuma!

        Okuma Fishing Tackle Co, LTD датира от 1986 г. като производител на въдици и макари със седалище в Тайван. Okuma се стреми да предостави най-доброто риболовно изживяване на всеки любител на риболова като създава най-добрите, леки и прецизни макари и въдици.
Okuma доставя качествени и достъпни риболовни макари за различни видове риболов – шарански, спининг, фидер риболов и други. Във всички продукти са вложени надеждни и модерни материали, с които се постига един динамичен дизайн. 
Риболовните принадлежности марка Okuma са отличен избор за сладководен и соленоводен риболов. Както с напреднала технология, така и с над 31 години опит в производството на риболовно оборудване, Okuma предлага въдици и макари с отлично качество, за да отговори на изискванията на всеки клиент.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!