• Марка: DELPHIN

Карп дюшек Delphin DUOMAT

60,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Delphin DUOMAT е подходящият избор за рибари, които нямат достатъчно пространство за пренос на голям дюшек за шарани. Дюшекът е дебел уплътнителен материал, който може да предпази дори и най-големите шарани. Използваната за този пълнеж пяна предлага приблизително 30% повече плътност в сравнение с материалите използвани в конвенционалните дюшеци за отстраняване на куки. Няма опасност от травма дори и по камениста повърхност.

Продуктът е с ненадминато качество на детайлите и използваните от нас материали. DUOMAT също така означава, че дюшекът може да се използва и като стандартен дюшек, без повдигани страни, или можем просто да вдигнем тези страни и да ги закрепим с велкро лепенки, които са разположени на всеки ъгъл.

Страните няма да позволят на вашия улов да излезе от дюшека и да се нарани. Дюшекът е оборудван и с две метални колчета и вшити капси, чрез които да го фиксирате във ветровито време. За тези колчета е осигурен малък джоб, така че те винаги да бъдат под ръка. Дюшекът е изработен от бързо съхнещ материал, който е лесен за почистване.

Благодарение на интелигентния си дизайн и високо качество на детайлите, нашият дюшек за шарани DUOMAT получи голямата награда в панаира “За риболова” 2020 г., в категорията: Най-интересен продукт на панаира.

 

Технически параметри: 

  • Дебелина на стелката: 20мм
  • Размери в разгънато положение: 110x60см
  • Размери на стелката с повдигнати стени: 90x40см
  • Височина на стената: 10см

Delphin DUOMAT е висококачествен карп дюшек, предназначен за защита на улова ви от нараняване по време на освобождаването му от куката. Можете да го използвате също за претегляне, транспортиране и най-важното – за снимане с уловения трофей. Дюшекът има много стабилна и надеждна конструкция.

Delphin DUOMAT  е перфектен за всеки шаранджия, който уважава противника си и спазва правилото "Хвани - пусни".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!