• Марка: DELPHIN

Карп дюшек Delphin CarpPool

200,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Delphin CarpPool е премиум вана за освобождаване на вашия трофеен шаран от куката, предлаган в зелен цвят. Тя се предлага с някои много практични и иновативни решения. Характеризира се с високо качество на материали и изработка. Ваната включва и удобна чанта, подходяща за транспорт.

Освен това страниците са подплатени с по-дебела и твърда пяна и дюшекът в дъното е по-дебел, което осигурява защитата дори и на най-тежките шарани. Горната част е проектирана да подсигури улова, в случай, че рибата се опита да изскочи, като е осигурен голям визьор, изработен от гумена мрежа, прикрепена на няколко места с Velcro лепенки.

На дъното има подсилена гумена мрежа, която позволява по-бързото източване на водата. Демонтируемият дюшек е прикрепен към дъното на ваната чрез Velcro лепенки, което е удобно когато дюшекът бъде оставен да съхне. Освен това, от двете страни ще откриете ципове, подсилени чрез Velcro лепенки. Те са много удобни, когато трябва да пуснете шарана обратно във водата.

Зашитите найлонови дръжки са проектирани така, че да създаде X-образна форма в дъното и по този начин да осигурят по-голяма упора, когато носите тежки шарани.

Delphin CarpPool е вана с дюшек, която е безкомпромисна, като улеснява рибаря при обработката и освобождаването дори и на най-големите шарани.

Технически параметри:

  • Размери: 110x60x25cm
  • Дебелина на стената: 3см
  • Дебелина на дъното: 3см
  • Транспортни размери: 70x30x30см

Първокласната карп люлка Delphin CarpPool осигурява удобство за вас и максимална защита за вашите трофеи. Този дюшек – вана е проектиран специално за любителите на спортния риболов, които освобождават уловената плячка, след като я претеглят и се снимат за спомен. Размерите на леглото ви позволяват да работите удобно дори с най-големите шарани, като ги защитите от всякакво възможно нараняване.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!