• Марка: DELPHIN

Чанта за претегляне Delphin GOLEM

100,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

След успеха на уникалния матрак DUOMAT, ние решихме да представим на пазара по-голяма и по-гъвкава версия.

DuoMAT XXL притежава всички основни свойства, характерни за матраци от тази гама. А именно променливост, отлични транспортни размери, качество на обработените и вложени в продукта материали и не на последно място безопасност за уловената риба.

Матракът направен от 30 мм дебела и здрава пяна ще осигури надеждна защита за всяка уловена риба. Повдигнатите ръбове с височина 20 см гарантират, че рибата няма да се изплъзне от матрак дори при неравен терен, а горният капак с велкро надеждно предпазва рибата от изскачане. Използваният материал е бързосъхнещ, издръжлив и лесно се почиства, ако се замърси.

Името DUOMAT означава, че постелката може да се използва по два начина. Като стандартна постелка без стени, или можете да повдигнете тези стени и да ги фиксирате на място с помощта на велкро, които се намират във всеки от ъглите. Когато пускате рибата, просто трябва да отделите само един от ръбовете, за да може рибата лесно да се измъкне обратно във водата.

Матракът има две гумени ленти, предназначени за закопчаване по време на транспортиране. В сравнение с първия Duomat, тази версия съдържа здрави текстилни дръжки, с които е възможно да се носи само постелката или постелката с фиксатора в нея.

DuoMAT XXL е нестандартен, но много умно проектиран матрак, който благодарение на своите характеристика е незаменим модел с големи размери и всичко това на изгодна цена.

 

Технически параметри:

  • Дебелина на матрака: 3 см
  • Размери на матрака в разпъната форма: 140x80 см
  • Размери на матрака с повдигнати стени: 100х45см
  • Височина на стените: 20 см
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!