• Марка: DELPHIN

Легло и теглилка за шаран Delphin

165,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Изключително практична подложка, която е проектирана за съхранение на Вашия улов за времето, необходимо за изваждане на кукичката, правене на снимки и претегляне. Нейните предимства са възможността за сгъването ѝ в минимален размер, което е ценно качество по време на транспорт.

Цялата подложка се състои от 2 основни части – корпус и самата подложка.

Подложката е с дебелина 45 мм и защитава идеално улова от щети. Корпусът е оборудван със странични стени, който не позволява на улова да излезе извън подложката. Има и горен покривен лист, с Velcro цип. Корпусът е оборудван с дръжки, които могат да се използват за окачване на везна. Тя може, с помощта на две обезопасителни колчета, да бъде фиксирана към земята.

Пакетът включва калъф, в който можете да съхранявате сгънатия корпус заедно с подложката, което не позволява мократа подложка да попадне в личните ви вещи в автомобила, както и да не разпространи лоша миризма в него.

 

Технически параметри:

  • Размер на сгъната подложка: 113 x 53 x 31 см
  • Размер на разгъната подложка: 53 x 51 x 12 см 

Камуфлажният десен CARPATH е уникален и е патентован дизайнерска шарка, която комбинира камуфлажни елементи с форми на шаран, които заедно създават камуфлажния външен вид. Този уникален и неповторим дизайн е създаден изцяло от Delphin и пренася границите на вашето риболовно оборудване на изцяло ново ниво.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!