• Марка: DELPHIN

Въдица Delphin MONSTRO 2 / 2 части | 210cm / 200g

114,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Новото поколение въдици MONSTRO е насочено към улова на сом, използвайки тролинг или вертикален спининг от лодка. Неговият изтънчен дизайн ще привлече вниманието ви. Акцията е повишена до 250 гр благодарение на подсилването на пръчката и приложените технически иновации, позволяващи по-балансирано разпределение на силата без използването на ненужни връзки.

Тя е проектирана за екстремен риболов от лодка не само по реки или езера, но и в морето. Дръжката е с ергономичен дизайн, който ще оцените по време на екстремни ситуации, а нейният край е подходящ за употреба с риболовен колан. Оттук насетне, ще можете да победите дори най-големите риби, живеещи в дълбините. Огромни сомове или големи морски риби. Това са предимствата на тази къса, но изключително здрава въдица.

Ние обърнахме специално внимание при проектирането на изключително здрава пръчка, която ще подчини и най-големите крале на водата. Леглото за макарата се фиксира с гайка, гарантирайки, че MONSTRO няма да се предаде, дори и в най-критичните моменти.

Секциите на въдицата са асиметрични - пръчката е с дължина от 150 см, включваща всички водачи, която се вмъква в дръжката (с дължина от 70 см). Тъй като това е единственият начин, по който присъединяването на 2-те части може да гарантира високо разпределение на силата по пръта и той няма да се отслаби, какъвто е случаят при използването на класически връзки.

Обърнахме внимание по време на проектирането и направихме изключително здрава пръчка, като я подсилихме чрез карбонова обвивка, наречена PowerWrap, което прави въдицата здрава и тя се представя добре както при хвърляне, така и при игра с рибата. Подсилените водачи са свързани с допълнително покритие, за да се постигне цялостна устойчивост при високо напрежение. Водачите са идеални както за монофилни, така и за плетени влакна.

 

Тип: 210см/200гр

Брой части: 2

Диаметър на бланката над дръжката: 11 мм

Брой водачи: 9

Транспортна дължина: 150 см

Тегло: 300гр

Дръжка: split, EVA foam

Дължина на дръжката (от началото на въдицата до средата на макародържача): 65см

 

Въдицата Delphin MONSTRO е уникално решение за кльонк/морски риболов, тролинг и лов на хищни риби в солени и сладки води. Общата ѝ дължина е 210см, съставена от две части с общо 9 водачи. Ергономичната дръжка от EVA пяна и въглеродната обвивка PowerWrap ви дават стабилност и сигурност не само при хвърляне, но и по време на игра с големите водни обитатели.

 

Налична и във вариант 210cm / 250g

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!