• Марка: DELPHIN

Въдица Delphin RIVERA NX 240cm/150g

157,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

След успешното представяне на първата ни сомска въдица RIVERA, ние решихме да разширим нашата гама и да подобрим оригиналния модел. Резултатът е RIVERA NX.

Представяме ви RIVERA NX - въдица от второ поколение в червен и черен цвят, която със сигурност ще привлече вниманието ви. Като се има предвид категорията на тази въдица, тя е изненадващо лека и с бърза акция, така че няма да е проблем да я използвате през целия ден, дори и с тежки примамки. Ние знаем колко свиреп може да бъде сома, затова RIVERA NX има ергономична дръжка и лека бланкa с достатъчна здравина и издръжливост за тежка битка. Въдиците RIVERA NX имат безкомпромисен дизайн, за да бъдат идеален спътник на вашите зимни сладководни излети. Имат големи SiC водачи, които ще улеснят риболова ви дори при тежки условия. Рискът от замръзване е намален, а хвърлянето с по-дебело влакно и по-тежки примамки е много по-лесно.

Бланката е изработена от качествен 30T карбон, което се отразява на цялото тегло на въдицата. Ще го оцените по време на спининг риболов в течащи води с тежки примамки. Въдицата е много здрава и няма да е проблем да се борите дори и с най-силните сомове.

 

Техническа информация:

Модел: 240см/150гр

Брой части: 2

Диаметър на бланката над дръжката: 14,1 мм

Брой водачи: 9

Транспортни размери: 125см

Тегло: 240 гр

Дръжка: EVA пяна

Дължина на дръжката (от дъното на въдицата до центъра на макародържача): 46 см

 

 

 

 

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!