• Марка: SHIMANO

Shimano VANFORD 20 4000

399,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Shimano Vanford е проектирана да се превърне в най – фината макара за риболов със супер бързо стартиране.
Заменяйки емблематичния Stradic Ci4 +, тази макара е оборудвана с редица технологични подобрения, които отличават Vanford. Все още опирайки се на леката конструкция на корпуса на Ci4 +, новият Magnum Light Rotor ротор прави макарата с 48% по-лека за завъртане в сравнение със стандартния дизайн на ротора. Micromodule Gear II/технология, която подобрява формата и гладкостта на зъбните колела/ и Silent Drive са представени в новия Vanford, а Hagane Gear е модернизиран за допълнителна здравина. X-Protect осигурява водоустойчивост на високо ниво, без да се жертва лекото предаване и въртенето на ротора. Shimano Vanford също така е оборудван с Long Stroke Spool, това е технология, която подобрява полетното разстояние с 4%, благодарение на издължената форма на шпулата и скъсените и ръбове.
Макара Shimano Vanford 4000 е универсален модел, който може да се използва за сладководен и морски риболов. Изработена от висококачествени материали и използвайки всички съвременни технологии, инжeнерите на Shimano са създали модел, удовлетворяващ високите изисквания на риболовците.
Ocнoвнoтo зъбнo ĸoлeлo е изpaбoтeнo oт eднo цялo пapчe мeтaлнa cплaв, пocpeдcтвoм тexнoлoгиятa нa Ѕhіmаnо НАGАNЕ зa cтyдeнo фopмoвaнe, бeз дoпълнитeлнa oбpaбoтĸa.Toвa ocигypявa глaдĸocт, здpaвинa, лeĸoтa и cилa в caмoтo cъpцe нa мaĸapaтa.
Hoвo пpoeĸтиpaн мexaнизъм зa oтвapянe и зaтвapянe нa бигeлa. Шиpoĸ ъгъл нa oтвapянe и мexaнизъм пpeдoтвpaтявaщ caмoзaтвapянe пo вpeмe нa зaмятaнe.

 

Характеристики:

Модел: VANFORD 20 4000

Лагери: 8

Пред. число: 5.3:1

Макс. драг: 11кг

Тегло: 215г

Навиване на влакно с 1 оборот: 87см

Вместимост монофилно влакно (мм/м): 0.30 - 180; 0.35 - 130

Вместимост плетено влакно (PE/м):  #1 - 490; #1.5 - 320; #2 - 240

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!