• Марка: Okuma

OKUMA Jaw 4000

90,00 лв. 76,50 лв.
Купи
Моля, изберете:

Okuma Jaw се отличавa с изключителен дизайн на тялото, носещ духа на настоящата мода, последните технологии и издръжливостта на продуктите от този бранд.
Jaw се фокусира не само върху функциите, но и върху външния вид. Макарата е оборудвана с 3BB+1RB лагери от неръждаема стомана и включва вече известната Cyclonic Flow Rotor технология при работа на ротора. Модел с универсално приложение, фантастичен избор за начинаещи и не само.

Храктеристики

Мултидисков аванс с висококачествени Japanese oiled felt шайби
3 сачмени лагера +1 ролков
Устойчиви на корозия графитни тяло и ротор
CFR: Cyclonic Flow Rotor технология
Прецизно изработен месингов пиньон
Анодизирана алуминиева шпула
Устойчив на корозия бигел
RESII: Компютърно балансиран ротор

Размер 4000:
Вместимост на шпулата (mm/m) - 0.25/260, 0.30/180, 0.35/130;
Тегло: 259г
Драг: 8кг;
Пред. число: 5.0:1;

Доверете се на Okuma!

Okuma Fishing Tackle Co, LTD датира от 1986 г. като производител на въдици и макари със седалище в Тайван. Okuma се стреми да предостави най-доброто риболовно изживяване на всеки любител на риболова като създава най-добрите, леки и прецизни макари и въдици.
Okuma доставя качествени и достъпни риболовни макари за различни видове риболов – шарански, спининг, фидер риболов и други. Във всички продукти са вложени надеждни и модерни материали, с които се постига един динамичен дизайн.
Риболовните принадлежности марка Okuma са отличен избор за сладководен и соленоводен риболов. Както с напреднала технология, така и с над 31 години опит в производството на риболовно оборудване, Okuma предлага въдици и макари с отлично качество, за да отговори на изискванията на всеки клиент.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!