• Марка: Okuma

OKUMA Safina 2500

62,00 лв. 52,70 лв.
Купи
Моля, изберете:

Макарата Okuma Safina е добре известна с отличното си съотношение между цена и качество. Safina разполага с устойчиво на корозия графитно тяло, графитна дръжка с оригинален дизайн, бързонастройваща се анти-ривърс система и Cyclonic flow rotor (CFR) технологията, повишаваща въздушния поток около ротора, което позволява много по-бързо изсъхване и минимисира възможността за корозия.

Характеристики

Устойчив на корозия графитен корпус
CFR : Cyclonic Flow Rotor
1 сачмени и 1 ролков лагер
Quick-Set anti-reverse roller bearing - система на аванса против заден ход
Прецизно изработен месингов пиньон
Прецизна система за елиптична осцилация, намалчваща триенето при замятане
Computer balanced Rotor Equalizing System - компютърно балансиран ротор
Мултидисков аванс (висококачествени Japanese oiled felt washers)
Анодизирана алуминиева шпула
Графитна дръжка с оригинален дизайн

Размер 2500 - 0.20/230, 0.25/150, 0.30/105;
Тегло: 221г;
Пред. число: 5.0:1;
Драг: 7кг.

Доверете се на Okuma!

        Okuma Fishing Tackle Co, LTD датира от 1986 г. като производител на въдици и макари със седалище в Тайван. Okuma се стреми да предостави най-доброто риболовно изживяване на всеки любител на риболова като създава най-добрите, леки и прецизни макари и въдици.
Okuma доставя качествени и достъпни риболовни макари за различни видове риболов – шарански, спининг, фидер риболов и други. Във всички продукти са вложени надеждни и модерни материали, с които се постига един динамичен дизайн. 
Риболовните принадлежности марка Okuma са отличен избор за сладководен и соленоводен риболов. Както с напреднала технология, така и с над 31 години опит в производството на риболовно оборудване, Okuma предлага въдици и макари с отлично качество, за да отговори на изискванията на всеки клиент.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!