• Марка: SHIMANO

Макара Shimano 23 Vanquish FC 4000 XG

999,00 лв. 949,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Vanquish е чистото въплъщение на философията на Shimano Magnumlite. Той е изработен с най-голяма японска прецизност и е предназначен за тези, които изискват най-доброто от себе си и оборудването си.

Отзивчивостта и плавността на макарата я правят идеална за ултра леки техники за риболов на костур, пъстърва, бяла риба и други хищници.

Въпреки това Vanquish може да се използва за още много различни техники и видове, включително крайбрежен соленоводен спининг в по-големите размери 4000 и 5000.

Vanquish ще ви помогне да извлечете най-доброто от себе си при всяко приключение. Първото нещо, което няма как да остане незабелязано, е теглото на макарата или по-скоро липсата му. Средноразмерният 3000 тежи само 170 g! Vanquish поставя нови стандарти за качество в областта на Ultra Light риболова. Това е върхът на ултралеките макари и е пълен с технологии на Shimano, извлечени главно от STELLA. Лекотата на Vanquish идва от широкото използване на изключителния Ci4+ композитен материал на Shimano. Това се подобрява от добавянето на ротора Magnumlite, който също допринася за невероятно ниската инерция при навиване. Тази бавна стартова инерция е особено важна при финес риболов и UL-техники. Ще можете да ловите по-прецизно от всякога.

Друго голямо предимство е добавянето на InfinityDrive. Тази технология произвежда мощно, но леко въртене, особено при големи натоварвания. 

Добавянето на InfinityLoop значително подобрява разстоянието на замятане. Това ще ви помогне да достигнете така желаната далечна дистанция.

Други усъвършенствани технологии като InfinityXross, X-Protect и Anti-Twist Fin допринасят допълнително за забележителните технически характеристики на тази макара. Ако не искате да правите никакви отстъпки по отношение на качеството и производителността на вашето риболовно оборудване, това е макарата, която търсите!

Характеристики:

Макара Vanquish 23 FC 4000XG
Пред. число - 6.2:1
Teглo - 205 гpaмa
Дpaг - 11ĸг
Лaгepи - 11+1 бpoя
Kaпaцитeт нa шпyлaтa /моно/(мм-м) - 0.30-180, 0.35-130

Kaпaцитeт нa шпyлaтa /плетено влакно PE/(№-м) - 1-490, 1.5-320, 2-240


Haвивaнe нa влaĸнo c 1 oбopoт - 101cм

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!