• Марка: SHIMANO

Плетено влакно Shimano Kairiki 8 300m

69,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Kairiki 8 braid е високотехнологичнo 8-нишково влакно на SHIMANO, което използва специална нова технология на оплитане "VT construction method" за постигане на по-гладко покритие и намален диаметър.
Перфектен за всякакви приложения както в прясна, така и в солена вода, гладкият профил замята изключително добре и също така минимизира шума при преминаване през водачите на въдицата.
В сравнение с много 8-нишкови влакна, Kairiki 8 е забележимо по-гладък и с по-заоблен профил, което води до по-дълги и точни замятания, повишена чувствителност и също така намалява шума.
Kairiki 8 braid ще изведе вашия риболов на напълно ново ниво. VT - конструкцията, използвана за направата му комбинира осемте нишки заедно при постоянно и равномерно многоъглово напрежение. Това позволява на всяка нишка да се компресира и да стои идеално до съседните нишки, образувайки по-компактно влакно с по-кръгъл профил. Резултатите от по-плътното сплитане са намален диаметър, повишена чувствителност и по-гладко покритие, което допринася за отличните характеристики на този продукт.

Дължина: 300м

Цвят: Multy color

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!