• Марка: SHIMANO

Макара SHIMANO Aero BB C5000

189,00 лв. 169,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Shimano Aero BB е макара с преден аванс на страхотна цена, която предлага универсална производителност за риболовци на плувка и фидер и е снабдена с анти-ривърс система.
Идеална е за окомплектоване с мачови и фидер-въдици.
Ако сте любител на риболова, търсещ най-доброто качество, но с ограничен бюджет, макарата Aero BB е страхотна и същевременно достъпна опция за вас!
Риболовците на фидер ще оценят лесната за използване кръгла скоба, която е идеална за точно замятане на влакното.
Вътре в елегантното XT-7 G Free тяло на Aero BB е най-високо оцененото студено ковано зъбно колело Hagane и X-Ship - системата на Shimano. Тази комбинация е известна с мощно ефективно навиване и дълготрайна надеждност, гарантирайки, че вашата макара ще поддържа върховата си производителност почти за неопределено време.
Други характеристики, които се отличават, са AR-C - шпула, изработена от студено кован алуминий за подобрено замятане и управление на линията, плюс дръжка, която се завинтва направо в основното зъбно колело за директност и без луфтове.
И ако всички тези характеристики не са достатъчни, за да ви убедят в качеството и ненадминатата стойност на Aero BB, всеки модел се предлага с редуктор на линията, за да се намали капацитета на макарата, което прави всички модели идеални както за монофилни, така и за плетени влакна.

Характеристики:

Тегло - 285гр
Съотношение - 4.7:1
Лагери - 3+1
Макс. драг - 11кг

Навиване с 1 оборот: 80см
Капацитет на шпулата монофил (мм-м) - 0.35-175, 0.40-120
Капацитет на шпулата - пл. влакно (PE-м) 1.5-400, 2-300, 3-200

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!