• Марка: SHIMANO

Макара SHIMANO Ultegra 21 4000 FC

319,00 лв. 299,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Серията макари ULTEGRA на Shimano предлага много от най-новите технически характеристики, открити в най-добрите макари SHIMANO, на цена, която е значително по-ниска, отколкото качеството предполага.

Ако искате страхотно изглеждаща макара на средна цена, оборудвана с най-новите технологии, Ultegra е нашето предложение за вас. 

Като част от семейството на Shimano Coresolid, можете да сте сигурни, че Ultegra е достатъчно здрава, за да се справи с всички ваши изисквания, като същевременно предлага финеса и изтънчеността, очаквани от една от най-известните имена на макари на Shimano.

Комбинацията от HAGANE Gear, MicroModule II, X-Ship и Silent Drive осигурява най-добрата производителност при навиване, дори под натиск, с безупречна плавност, която подобрява изживяването при риболов.

Технологията X-Protect предотвратява навлизането на вода в движещите се части на макарата, удължавайки живота ѝ и осигурявайки безопасна работа.

За далечно замятане дизайнът на шпулата с дълъг ход и шпулата AR-C позволява на влакното да тече по-свободно по време на замятане, а добавянето на CI4+ тяло намалява общото тегло, което води до по-малко умора при риболов за продължителни периоди.

С елегантния си силует и фина цветова гама, Shimano Ultegra е отличният избор за вашия успешен риболов!

 

Характеристики:

Предавателно съoтнoшeниe - 5.3:1
Макс. драг - 11ĸг
Teглo - 270гp
Лaгepи - 5+1
Haвивaнe нa влaĸнo c 1 oбopoт - 87cм
Kaпaцитeт нa шпyлaтa(мм-м) - 0.30mm-180m, 0.35mm-130m
Kaпaцитeт нa шпyлaтa(ĸoнeц) - #1-490, #1.5-320, #2-240

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!