Shimano Bassterra Sea Bass 2.44m 6-28g

159,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Bassterra Sea Bass е въдица, специално разработена за риболов на лаврак и предлага несравнима стойност.
Средно бързото действие е мощно, отзивчиво и генерира отлично представяне при замятане, като същевременно е достатъчно гъвкаво, за да лови ефективно както с меки силиконови примамки, така и с воблери.
Създадени на базата на висококачествени бланки, с отличително покритие Diaflash, тези въдици отварят възможност за специализиран риболов на лаврак за масовия риболовец. Въпреки името ѝ, ние ви предлагаме да не ограничавате използването на тази въдица само до един вид риба. Тя е отличен избор за роболов и на други плитки соленоводни видове, които се срещат в цяла Европа.
Отличителна черта Bassterra Sea Bass е ексклузивната технология Diaflash на Shimano, която увеличава мощността и здравината на специфични зони на Full Carbon бланката.
В долната част на въдицата тя осигурява генериране на сила за хвърляне на примамки към хранещи се на разстояние риби или за поемане на пълен контрол при игра на риба близо до скали и други подобни.
В частта на върха създава повишена реакция, което от своя страна прави контрола на примамката по-ефективен и риболова по-приятен.
Bassterra е завършена с водачи Seaguide XOG от неръждаема стомана, VSS макародържач и EVA дръжка.

Bassterra Sea Bass Spin 2.44m 6-28g
Teглo - 134гp
Дължинa - 2.44м
Tpaнcпopтнa дължинa - 125cм
Ceĸции - 2 бpoя
Aĸция - 6-28гp

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!